Warning
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 245
Log in
A+ A A-

Νέα καμπάνια για την Αθήνα: «I'm an Aθenian too»

  • Written by 

Μετά την επιτυχημένη καμπάνια του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών «Perhaψ you're an Aθenian too» ακόμα μία καμπάνια έρχεται να ενισχύσει τον τουρισμό της Αθήνας.

Με τίτλο «I'am an Aθenian too» η νέα καμπάνια αποτελεί πρωτοβουλία της Ένωσης Ξενοδόχων Αθηνών- Αττικής και Αργοσαρωνικού, της Marketing Greece και του Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών. Ο γενικός διευθυντής της Marketing Greece, Ιωσήφ Πάρσαλης, δήλωσε πως η Αθήνα αποτελεί καταλύτη για τη διατήρηση ανάπτυξης του ελληνικού τουρισμού και για τον λόγο αυτόν επιχειρείται η προβολή της ως ιδανικό προορισμό τεσσάρων εποχών.


Η Αθήνα έχει επιστρέψει δυναμικά στην παγκόσμια τουριστική σκηνή και αυτό φαίνεται και από τα τελευταία στοιχεία του αεροδρομίου. Όπως τόνισε ο Γιάννης Παράσχης, γενικός διευθυντής του αερολιμένα, οι ξένοι επισκέπτες με μοναδικό προορισμό την Αθήνα αυξήθηκαν κατά 29% στο πρώτο εξάμηνο του 2014.


Ανοδικά είναι και στοιχεία που αφορούν τις πληρότητες των ξενοδοχείων της Αθήνας για το οκτάμηνο Ιανουαρίου- Αυγούστου. Ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων κάνει λόγο για 390.000 επιπλέον διανυκτερεύσεις σε σχέση με πέρυσι. Όπως είπε, αυτό το νούμερο μεταφράζεται σε 142,8 εκατ. ευρώ για την πραγματική οικονομία της Αθήνας, ξενοδοχεία, εμπόριο, εστίαση, δημοτικά τέλη και φόρους ενώ όσον αφορά την πληρότητα των ξενοδοχείων, για το οκτάμηνο του 2014 καταγράφεται αύξηση 22,3% σε σχέση με πέρυσι.

Δείτε το βίντεο της καμπάνιας:

Media