Warning
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 121
Log in
A+ A A-

Επίθεση Κουτσούμπα σε ΣΥΡΙΖΑ-Τσίπρα

  • Written by 

Νέα επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο γγ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας.

Σε συνέντευξή του στο Mega, έκανε λόγο για «καιροσκοπικό και τυχοδιωκτικό κόμμα», που «αλλάζει θέσεις σαν τα πουκάμισα» τόσο για το μνημόνιο όσο και για την αντιμετώπιση του χρέους.

 

Παράλληλα, στηλίτευσε την υποψηφιότητα του Αλέξη Τσίπρα για την προεδρία της Κομισιόν, λέγοντας πως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ από τη μια δεν αναγνωρίζει την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και από την άλλη είναι υποψήφιος για αυτήν.

Έστρεψε τα πυρά του και κατά στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ αναφορικά με τα πόθεν έσχες τους.

Μάλιστα είπε ότι "είναι προκλητικό να ακούς ότι ένα πολιτικό στέλεχος ενός κόμματος ο οποίος ήταν πρόεδρος ενός σωματείου και η επιχείρηση στην οποία δούλευε, η τράπεζα, να του βάζει 5.000 ευρώ επιπλέον από το μισθό του. Πρέπει να ελεγχθεί και για το άλλο στέλεχος του Συνασπισμού, που ή έχει μετοχές ή έχει επενδύσει σε funds που έχουν σχέση με τις Σκουριές. Είναι το κόμμα που πάει να κυβερνήσει και πρωτοστατεί σε αυτές τις κινητοποιήσεις".

Για τη σύλληψη του Μιχάλη Λιάπη ο κ. Κουτσούμπας σημειωσε οτι «Είναι απαράδεκτο και μόνο ως γεγονός, ένας πρώην υπουργός ένας πολιτικό στέλεχος ενός κόμματος να συμπεριφέρεται με αυτό τον τρόπο».

Τέλος, κάλεσε τους ψηφοφόρους να μην ενισχύσουν τη Χρυσή Αυγή πέφτοντας στην «παγίδα» περί αδιάφθορων πολιτικών της οργάνωσης.

ΣΚΑΙ