Warning
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 245
Log in
A+ A A-

Λουκέτο στα McDonalds της Μόσχας

  • Written by 

Έκλεισαν τέσσερα εστιατόρια της αλυσίδας McDonald's στην ρωσική πρωτεύουσα.

Η εταιρία ανακοίνωσε πως τα «λουκέτα» μπήκαν για υγειονομικούς λόγους, όμως πιθανότατα η κίνηση αυτή συνδέεται με την αντιπαράθεση Μόσχας και Δύσης για τις εξελίξεις στην Ουκρανία.

Οι υγειονομικές υπηρεσίες που πραγματοποίησαν ελέγχους στα συγκεκριμένα υποκαταστήματα ανέφεραν ότι εντόπισαν πολυάριθμες παραβάσεις σε σχέση με τα ποιοτικά χαρακτηριστικά των τροφίμων που προσφέρονται στους καταναλωτές.


Όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση η εταιρία, αποτελεί «κορυφαία προτεραιότητα η παροχή ασφαλών και ποιοτικών προϊόντων» ενώ τονίζει πως επιθυμία της είναι τα υποκαταστήματα να ανοίξουν ξανά το συντομότερο δυνατό. «Θα συνεχίσουμε να φροντίζουμε τους υπαλλήλους μας και θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να συνεχίσουμε την επιτυχημένη δραστηριοποίηση της McDonald's στη Ρωσία», προσθέτει η εταιρία.

Όπως ανέφεραν σχολιαστές στο BBC, η κίνηση αυτή θυμίζε» αντίστοιχες κατά το παρελθόν σε περιόδους που η Ρωσία βρισκόταν ξανά σε αντιπαράθεση με κάποια χώρα όπου είχαν απαγορευτεί τα κρασιά της Γεωργίας, το ουκρανικό τυρί ή τα πολωνικά μήλα.