Log in
A+ A A-

Ντοκυμαντέρ για την προεκλογική καμπάνια της Christine Quinn

Ένα σπάνιο, για τα δεδομένα των Δημοτικών Εκλογών, ντοκυμαντέρ, σχετικά με την καμπάνια της πρώην υποψήφιας για το χρίσμα των Δημοκρατικών, Κριστίν Κουίν, έδωσαν στην δημοσιότητα οι New York Times.

Όπως αναφέρουν οι συντάκτες των New York Times, η συμφωνία με την κ. Κουήν περιελάμβανε την βιντεοσκόπηση άγνωστων στιγμών της προεκλογικής της εκστρατείας, οι οποίες θα περιλαμβάνονταν σε ντοκυμαντέρ, που επρόκειτο να προβληθεί μετά τις προκριματικές, ανεξαρήτως αποτελέσματος.  Η κ. Κουήν δέχτηκε, αν και διατηρούσε τις επιφυλάξεις της σχετικά με την εμφάνιση της συζύγου της, Κιμ Κατούλο, υποστηρίζοντας πως θα ντρεπόταν να εμφανιστεί δημοσίως.  Τελικώς, η κ. Κατούλο πείστηκε, και οι καταγεγραμμένες μαρτυρίες της είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες.

Στο ντοκυμαντέρ - με τίτλο "Hers to Lose" -  διάρκειας μισής ώρας, παρουσιάζονται καλές και κακές στιγμές της κ. Κουήν, όπως επίσης και εικόνες από τον επικοινωνιακό πόλεμο που δέχτηκε, κυρίως λόγω των σεξουαλικών της προτιμήσεων και του ομοφυλοφιλικού της γάμου.

Σύμφωνα με τη New York Times, τα γυρίσματα ξεκίνησαν όταν η Κριστίν Κουήν ήταν το μεγάλο φαβορί και προηγείτο στις δημοσκοπήσεις και κατέγραψαν ό,τι συνέβη μέχρι ο Μπιλ Ντε Μπλάσιο από αουτσάιντερ να γίνει φαβορί, και να πάρει τη νίκη από τον πρώτο γύρο.

 

Media

Το τρέιλερ του ντοκυμαντέρ