Log in
A+ A A-

Κατσιματίδης για Χίλτον: "Κατέθεσα προσφορά και περιμένω" (Video)

Στο ενδιαφέρον του για την απόκτηση του ξενοδοχείου «Χίλτον» στην Αθήνα, αλλά και για γενικότερες επενδύσεις στην Ελλάδα, αναφέρθηκε, μιλώντας στο New Greek TV, ο Ελληνοαμερικανός επιχειρηματίας Τζον Κατσιματίδης, ο οποίος όμως ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει ακόμη οριστική εξέλιξη.

«Πρόσφατα, καταθέσαμε μια πρόταση για ένα ξενοδοχείο (σ.σ. Χίλτον). Μας ενδιαφέρει πάρα πολύ και θέλουμε να επενδύσουμε. Όμως, προσπαθώ να κλείσω μια συμφωνία η οποία θα δίνει νόημα σε αυτήν την επένδυση. Το θέλαμε, κάναμε πρόταση και περιμένουμε», δήλωσε ο Τζον Κατσιματίδης.

Το όνομα του Τζον Κατσιματίδη για το Χίλτον ακούστηκε για πρώτη φορά τον περασμένο Ιούνιο, όταν δημοσιεύματα τον συμπεριέλαβαν μεταξύ των ενδιαφερόμενων. Μάλιστα, άλλα ρεπορτάζ τον Ιούλιο παρουσίασαν την υπόθεση σχεδόν τελειωμένη, κάνοντας λόγο για μια συμφωνία ύψους 100 εκατομμυρίων δολαρίων. Όπως όμως προκύπτει από τις δηλώσεις του κ. Κατσιματίδη – αλλά και από ρεπορτάζ του οικονομικού Τύπου στην Ελλάδα – το θέμα δεν έχει ακόμη τελειώσει.

«Με ενδιαφέρει να επενδύσω στην Ελλάδα και πάντα κυνηγάω αυτήν την προοπτική», ανέφερε επίσης ο Τζον Κατσιματίδης.

Δείτε το βίντεο με τις σχετικές δηλώσεις, στο περιθώριο της παρουσίας του κ. Κατσιμάτιδη στην δεξίωση του φιλανθρωπικού οργανισμού HANAC.