Log in
A+ A A-

Το Σάββατο η εκδήλωση για τον Δημήτρη Καστανά

Κάλεσμα στον ελληνισμό της Νέας Υόρκης να δώσει το παρών στην εκδήλωση ονοματοδοσίας της συμβολής Steinway Street και 31 Avenue στην μνήμη του Δημήτρη Καστανά, έδωσε η χήρα του ιδρυτή του NGTV, Νομική.

Εν όψει της εκδήλωσης του προσεχούς Σαββάτου (07/05), η κ. Καστανά εξέφρασε την περηφάνεια και την συγκίνησή της, εκφράζοντας την επιθυμία να δώσουν το παρών όσο το δυνατόν περισσότεροι ομογενείς, οι οποίοι είχαν αναπτύξει ένα ιδιαίτερο δέσιμο με τον εκλιπόντα σύζυγό της, μέσα από την τηλεοπτική και κοινωνική δρασητριότητά του.

"Νοιώθω πολύ υπερήφανη, συγκινημένη και κατά κάποιο τρόπο μια ανακούφιση ότι ο Δημήτρης θα έχει την αναγνώριση που του αξίζει.", ανέφερε η Νομική Καστανά.

Όπως έχει αναφερθεί και σε προηγούμενα ρεπορτάζ, ο Δήμος Νέας Υόρκης θα ονομάσει την εν λόγω διασταύρωση "Dimitris Kastanas' Way", με την πινακίδα να τοποθετείται κάτω από την αντίστοιχη της Steinway Street.  Κάπως έτσι, θα τονίζεται και θα μνημονεύεται η προσφορά του Δημήτρη Καστανά μέσω της ίδρυσης του NGTV, που αποτέλεσε και αποτελεί τον μοναδικό ελληνόφωνο 24ωρο τηλεοπτικό σταθμό της αμερικανικής καλωδιακής με έδρα τη Νέα Υόρκη, στα γραφεία όπου εξακολουθεί να στεγάζεται μέχρι σήμερα.

"Steinway και 31 Avenue ήταν πάντα το δεύτερό μας σπίτι.", τονίζει η κ. Καστανά.

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στη μια το μεσημέρι, με αναμενόμενη παρουσία του Αρχιεπισκόπου Αμερικής κ. Δημητρίου, των προξενικών Αρχών της Ελλάδος στη Νέα Yόρκη, εκπροσώπων δημοτικών και πολιτειακών φορεών της Νέας Υόρκης και