Log in
A+ A A-

Κολοράντο: Ομογενής έπαιξε...πιάνο στο κατεστραμμένο από τις πλημμύρες σπίτι του

Παίζοντας πιάνο στο σαλόνι του μισοκατεστραμμένου από τις πλημμύρες σπιτιού του αντέδρασε ένας ομογενής στο Κολοράντο, όταν συνειδητοποίησε ότι τα περιουσιακά του στοιχεία ήταν κατεστραμμένα.

Ο λόγος για τον Μαρκ Τσανγκάρης, ο οποίος είχε αναγκαστεί να εγκαταλείψει το σπίτι του στο Boulder County, όταν συνειδητοποίησε πως τα πλημμυρικά φαινόμενα απειλούν την σωματική του ακεραιότητα.  Σύμφωνα με αμερικανικά δίκτυα, επιστρέφοντας και αντικρίζοντας μια πραγματική καταστροφή, άνοιξε την κάμερα, κάθισε στο πιάνο και άρχισε να παίζει το γνωστό τραγούδι "Mad World".  Έκτοτε, το βίντεο στο youtube καταγράφει ρεκόρ επισκέψεων.

"Δεν μπορούσα να αντισταθώ στον πειρασμό", εξηγεί ο Τσανγκάρης, δικηγόρος στο επάγγελμα, ο οποίος, όπως εξομολογείται, ουκ ολίγες φορές τα τελευταία χρόνια έχει επιχειρήσει να νικήσει το άγχος του παίζοντας μουσική.  Μάλιστα, παρά τα όσα υπέστη, δεν χάνει την αισιοδοξία του.

"Ακόμη και αυτό θα περάσει.  Η κρίση της στιγμής δεν πρέπει να σε λυγίζει.  Επιβιώνεις", δηλώνει χαρακτηριστικά.

Το σπίτι του Τσανγκάρη βρίσκεται σε μεγάλο ύψος και θεωρούσε ότι- - παρότι κάποιες κοντινές περιοχές είχαν καλυφθεί από νερό - τελικως δεν θα χρειαζόταν να φύγει.  Ο εφησυχασμός του παραλίγο να αποδειχθεί μοιραίος αφού, όταν αποφάσισε να φύγει, δεν υπήρχε καμία δυνατότητα επικοινωνίας με την αδερφή του, που επίσης διαμένει στην πόλη.  Κατάφερε να την εντοπίσει μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και να της υποδείξει ένα σημείο στο οποίο θα βρίσκονταν και θα ήταν ασφαλείς.  Ο ίδιος, βγήκε από το σπίτι την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή.  Όταν γύρισε, αντίκρυσε ένα ερημωμένο τοπίο, παραδομένο στις άγριες ορέξεις της φύσης.

Media