Log in
A+ A A-

Δείτε βίντεο: Επώνυμοι Έλληνες του Εξωτερικού στέλνουν μήνυμα για την Ελλάδα

 

"Είμαστε μια Ελλάδα" λένε, με τον δικό τους τρόπο, γνωστοί Έλληνες με σταδιοδρομία στο εξωτερικό, στέλνοντας ένα ξεχωριστό μήνυμα για στήριξη στην χώρα μας, στις δύσκολες στιγμές που περνάει σε οικονομικό και κοινωνικό επίπεδο.  Πρόκειται για το βίντεο της καμπάνιας "One Greece", το οποίο παρουσιάστηκε, για πρώτη φορά, κατά την διάρκεια του εναρκτήριου δείπνου του Hellenic Initiative.

Το σενάριο του βίντεο, που προκάλεσε τα χειροκροτήματα και τον ενθουσιασμό των παρεβρισκομένων, ανήκει στην Diane Mantouvalos, η πρωτοστατεί στην διάδοση της φιλανθρωπικής καμπάνιας.

"Η Ελλάδα σας χρειάζεται σήμερα περισσότερο από ποτέ άλλοτε. Για να βοηθήσει τις οικογένειες που επηρεάζονται από την οικονομική κρίση. Για τη στήριξη των επιχειρηματιών προκειμένου να προωθήσουν τις ιδέες τους, για τη δημιουργία θέσεων εργασίας και την δημιουργία ελπίδας και προσδοκιών σε μια ολόκληρη γενιά. Για την προώθηση επενδύσεων και της οικονομικής ανάπτυξης, προκειμένου η οικονομία να κινηθεί και πάλι. Και για να φέρει σε επαφή τις συλλογικές μας δυνατότητες και να διαμορφώσει μια οικονομία για τον 21ο αιώνα" , αναφέρει η εισαγωγική σελίδα του OneGreece.

Στο βίντεο συμμετέχει και η πρόεδρος του New Greek TV, Γιάννα Νταρίλη, προσπαθώντας να συμβάλει στην προσπάθεια ενίσχυσης της ελληνικής οικονομίας.  Παράλληλα εμφανίζονται, μεταξύ άλλων, και ο ρούκι των Milwaukee Backs, Γιάννης Αντετοκούνμπο, η σεφ Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, ο ηθοποιός Κώστας Σόμμερ, η διαιτολόγος Μαρία Ψωμά και άλλοι.

Περισσότερες πληροφορίες στην σελίδα www.onegreece.org και στο Twitter #OneGreece

Media