Log in
A+ A A-

Η Παρί προσγείωσε ανώμαλα τον Ολυμπιακό (1-4)

Παρά την εκπληκτική του εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο, ο Ολυμπιακός προδόθηκε από τα αμυντικά του λάθη και κατέρρευσε στην επανάληψη, χάνοντας με το βαρύ 1-4 από την Παρί Σεν Ζερμέν στο Καραϊσκάκη.

Η ομάδα του Μίτσελ ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς, δημιούργησε φάσεις, ατύχησε όμως στο 19' καθώς δέχτηκε το 0-1 από τον Καβάνι.

Οι "ερυθρόλευκοι" ανασυντάχθηκαν και στην συνέχεια απάντησαν άμεσα, με τον Βάις να σημειώνει ένα πανέμορφο γκολ ισοφαρίζοντας στο 25'.  Το ημίχρονο έκλεισε με 1-1 και καθολική υπεροχή του Ολυμπιακού, ο οποίος είχε 10 τελικές έναντι 1 (!) της Παρί.

Στην επανάληψη, ο Ολυμπιακός εμφανίστηκε κατώτερος των περιστάσεων, και με τον νεοεισελθόντα Λαβέτσι να κάνει ό,τι θέλει την άμυνα των νταμπλούχων Ελλάδος, δέχθηκαν γκολ στο 68' και από εκεί και πέρα παραδόθηκαν άνευ όρων.  Δυο άτυχες στιγμές στο 73' και το 86' διαμόρφωσαν το τελικό σκορ, το οποίο δημιουργεί πρόβλημα στον Ολυμπιακό όσον αφορά στην διαφορά γκολ.

Γήπεδο: "Γεώργιος Καραϊσκάκης"

Διαιτητής: Φέλιξ Μπριχ (Γερμανία)

Βοηθοί: Μαρκ Μπορς (Γερμανία), Στέφαν Λουπ (Γερμανία)

Βοηθοί περιοχών: Τομπίας Βελτζ (Γερμανία), Τομπίας Στίλερ (Γερμανία)

Τέταρτος: Μάρκους Χάκερ (Γερμανία)

Οι συνθέσεις των ομάδων

Ολυμπιακός (Μίτσελ): Ρομπέρτο, Μπονγκ, Μετζανί, Σιόβας, Μανιάτης, Σάμαρης, Μασάντο, Τσόρι Ντομίνγκες (61' Κάμπελ), Βάις (84' Γιαταμπαρέ), Φουστέρ (74' Σαβιόλα), Μήτρογλου.

Παρί Σεν Ζερμέν (Λοράν Μπλαν): Σίριγκου, Φαν ντερ Βιλ, Μαρκίνιος, Τιάγκο Σίλβα, Μάξουελ, Βεράτι, Τιάγκο Μότα, Βεράτι, Μόουρα (46' Λαβέτσι), Ματουϊντί, Καβάνι (90' Μενές), Ιμπραχίμοβιτς.

Γκολ: 25' Βάις / 19' Καβάνι, 68', 73' Τιάγκο Μότα, 86' Μαρκίνιος

Κίτρινες: 30' Μπονγκ

Media

Το γκολ του Βάις