Log in
A+ A A-

Champions League: Αλώβητος ο Παναθηναϊκός στην Λιέγη

Την ευκαιρία να παίξει την πρόκριση εξ ολοκλήρου στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας έχει ο Παναθηναϊκός, ο οποίος απέσπασε υπερπολύτιμη ισοπαλία (0-0) από την Σταντάρ στην Λιέγη και πλέον αντιμετωπίζει με μεγαλύτερη αισιοδοξία την ρεβάνς.

Ο αγώνας ήταν μοιρασμένος, με τους "πράσινους", πλην κάποιων επιπολαιοτήτων στην άμυνα, να ελέγχουν τον αγώνα και να επιδεικνύουν ψυχραιμία σε όλες τις δύσκολες στιγμές μπροστά από την εστία του Κοτσόλη.

Ασφαλώς, η ευκαιρία του αγώνα ανήκει στους παίκτες του Γιάννη Αναστασίου, με τον Σίντενφελντ να στέλνει την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι, μετά από... ασίστ του αμυντικού της Σταντάρ, που θύμισε... άμυνα Βραζιλίας στον μικρό τελικό με την Ολλανδία.

Πλέον, με όπλο την αυτοπεποίθηση αλλά και την σοβαρότητα που αποπνέει, ο Παναθηναϊκός περιμένει τους Βέλγους στην Λεωφόρο, σε έναν αγώνα που μπορεί να αποτελέσει "κλειδί" για το "τριφύλλι".

Γήπεδο: "Μορίς Ντουφράνς "

ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ: Καβασίμα, Τεσέιρα, Σιμάν (61' Μποκού), Σταμ (87' Μίλετς), Ντε Καμάργκο, Καρσελά, Αρσλανάγκιτς, Βαν Νταμ, Εζεκιέλ, Μαρκέ, Μπιά (82' Εμπομπό).
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Κοτσόλης, Τριανταφυλλόπουλος, Κουτρουμπής, Σίλντενφελντ, Νάνο, Μέντες (70' Καρέλης), Ζέκα, Λαγός, Ατζαγκούν (85' Κλωναρίδης), Πέτριτς (64' Πράνιτς), Μπεργκ.
Γκολ:
Κάρτες: 28' Μπιά, 41' Βαν Νταμ, 50' Σιμάν, 74' Τεσέιρα, 82' Κανσελά/31' Μέντες, 79' Λαγός, 80' Μπεργκ