Warning
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 245
Log in
A+ A A-

Με ζωγραφιές από τα παιδιά της, το νυφικό της Τζολί

  • Written by 

Με ένα πρωτότυπο νυφικό, κεντημένο με ζωγραφιές από τα παιδιά της, πήγε στην εκκλησία η Αντζελίνα Τζολί.

Οι πρώτες φωτογραφίες από το γάμο του διάσημου ζευγαριού βγήκαν στη δημοσιότητα και έκαναν εντύπωση. Το ιβουάρ νυφικό υψηλής ραπτικής, σχεδιασμένο από το Atelier Versace, καλυπτόταν από σχέδια που δημιούργησαν τα παιδιά τους.
Ο Πιτ φόρεσε ένα κουστούμι που είχε ήδη στη γκαρνταρόμπα του σε έναν γάμο που το ζευγάρι περιέγραψε στο περιοδικό People ως «μια χαλαρή και διασκεδαστική ημέρα». Ενδεικτικό του κλίματος είναι πως ο 10χρονος γιος τους, Παξ, έψησε τη γαμήλια τούρτα.


Η Ντονατέλλα Βερσάτσε ανέβασε στο λογαριασμό της στο Twitter μια φωτογραφία του νυφικού, συγχαίροντας την Τζολί. Τα σχέδια των παιδιών τους, του 13χρονου Μάντοξ, του 10χρονου Παξ, της 9χρονης Ζαχάρα και 8χρονης Σιλό αλλά και των 6χρονων διδύμων Βιβιέν και Νοξ, ήταν κεντημένα από τον σχεδιαστή του οίκου Λουίτζι Μάσσι.
«Ο Λουίτζι είναι σαν οικογένεια για μένα και δεν θα μπορούσα να φανταστώ κάποιον άλλον να μου φτιάχνει το φόρεμα» δήλωσε η Τζολί στο περιοδικό People. «Ξέρει και φροντίζει τα παιδιά και ήταν πολύ διασκεδαστικό που συνεργάστηκαν».


Ο Πιτ δήλωσε για την ημέρα του γάμου: «Ήταν μια πολύ ξεχωριστή ημέρα που τη μοιραστήκαμε με τα παιδιά μας και μια πολύ ευτυχισμένη στιγμή για την οικογένειά μας». Τις βέρες τους δημιούργησε ο Ρόμπερτ Προκόπ, που σχεδίασε και το δαχτυλίδι των αρραβώνων τους: «Δεχόμαστε μεγάλη πίεση από τα παιδιά μας. Δεν είχαμε συνειδητοποιήσει πόσο σημασία είχε γι' αυτούς και μετά, όταν αρραβωνιαστήκαμε, πόσα σήμαινε τελικά και για εμάς» είχε δηλώσει παλιαιότερα σε συνέντευξη του ο Μπραντ Πιτ.