Log in
A+ A A-

Νιου Τζέρσεϊ: Πυρκαγιά σε ελληνικό εστιατόριο

Συντριπτικές ζημιές από μεγάλη πυρκαγιά υπέστη μια από τις πιο γνωστές ελληνικές επιχειρήσεις στο Rutherford του Νιου Τζέρσεϋ. Πρόκειται για το Eros Café and After Athens, το οποίο παραδόθηκε στις φλόγες λίγο πριν τις 3 χθες τα ξημερώματα.

Άνδρες της Πυροσβεστικής από εννέα διαφορετικές περιοχές βρέθηκαν στο σημείο και ενήργησαν άμεσα, όμως η μάχη με την φωτιά ήταν σκληρή. Τελικώς, κατάφεραν να την θέσουν υπό έλεγχο μια ώρα αργότερα και και, τελικά, να εξουδετερώσουν και την τελευταία εστία στις 6:30 το πρωί.

Τα αίτια του περιστατικού διερευνώνται, καθώς συνέβη σε προχωρημένη ώρα, όμως από τις μέχρι στιγμής πληροφορίες δεν προκύπτει κάποιο ύποπτο στοιχείο. Ο Έλληνας ιδιοκτήτης της επιχείρησης βρισκόταν στην Φλόριδα και ειδοποιήθηκε για να επιστρέψει άμεσα, προκειμένου να εκτιμήσει τις ζημιές.

Κάτοικοι του Ράδερφορντ εξέφρασαν την θλίψη τους για το συμβάν, καθώς το Eros Café and After Athens έχει αποτελέσει σημείο αναφοράς για την περιοχή τους. Πάντως, το θετικό στοιχείο είναι πως δεν υπήρξε ούτε ένας τραυματισμός.