Warning
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 309
Log in
A+ A A-

Βοστώνη: Το Σάββατο η κηδεία του Γιάννη Ράμμου

Το προσεχές Σάββατο, 24 Μαϊου, θα πραγματοποιηθεί η κηδεία του προέδρου της Ομοσπονδίας Ελληνοαμερικανικών Σωματείων Νέας Αγγλίας, Γιάννη Ράμμου, ο οποίος "έφυγε" ξαφνικά από την ζωή σε ηλικία 62 ετών, ενώ κατευθυνόταν στο σπίτι του την Κυριακή το βράδυ.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, η νεκρώσιμος ακολουθία θα τελεστεί στις 10 το πρωί του Σαββάτου, στην περιοχή Braintree στην Μασαχουσσέτη.  Μια ημέρα νωρίτερα (Παρασκευή) θα λάβει χώρα η αγρυπνία (wake) από τις 4 έως τις 8 το βράδυ, και πάλι στην Αγία Αικατερίνη.

"Ο Γιάννης Ράμμος υπήρξε ένα άξιο, ενεργό και αγαπητό μέλος της ομογένειας. Σε προσωπικό επίπεδο, υπήρξε ένας πολύ καλός φίλος. Η αγάπη και η αφοσιοσή του στα κοινά, αδιάκοπη και ακούραστη πάντα. Πιστός φίλος της Ομοσπονδίας, την υπηρέτησε επάξια για πολλά χρόνια. Πάντα αισιόδοξος και γελαστός, πάντα ανοιχτός σε καινούργιες ιδέες και προτάσεις. Η ομογένεια έχασε ένα άξιο τέκνο της.", δήλωσε η πρώην πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Ελισάβετ Παπασλή, η οικογένεια της οποίας διατηρούσε εξαιρετικές σχέσεις με τον Γιάννη Ράμμο.

Ασφαλώς, η απώλεια του προέδρου της Ομοσπονδίας Νέας Αγγλίας έχει προκαλέσει συγκίνηση σε όλη την Ομογένεια, ενώ ιδιαίτερα θερμά είναι τα λόγια εκτίμησης που αναρτώνται από διάφορους επώνυμους και ανώνυμους Ελληνοαμερικανούς στον λογαριασμό του εκλιπώντα προέδρου στο Facebook.